Het is ook mogelijk om een workshop van 1 of 2 dagdelen te volgen. Workshops zijn bij uitstek geschikt als studie en/of inspiratiedag voor nieuwe teams, teams in verandering en/of individuele medewerkers.

Ain’t no mountain high enough

Over ruimte voor jezelf en grenzen

In deze workshop leert u hoe u, binnen een (samenwerkings)relatie uw eigen ruimte kunt creëren. Ruimte heeft alles te maken met grenzen. Alvorens de blik op ‘buiten’ te richten is het belangrijk om eerst bij uzelf naar binnen te kijken. We doen oefeningen gericht op ervaren van ruimte: ruimte geven, nemen en delen. U krijgt een aantal praktische vaardigheden en tips aangereikt om de ruimte die u nodig hebt kenbaar te maken. Om uw grenzen te herkennen, te erkennen en te bewaken. U kunt leren om te kiezen voor uw persoonlijke ruimte, zonder hiermee de ander te kort te doen.

Every picture tells a story

Empowerment door verhalen en metaforen

In deze workshop ervaart u de kracht van metaforen en verhalen. Ik laat u zien en voelen hoe verhalen energie losmaken en verbindingen leggen. Kracht om bewustzijn te ontwikkelen, kracht om verandering in te zetten, kracht om met nieuw gedrag te experimenten. Kortom Empowerment.

U gaat aan het werk met het maken van eigen verhalen en metaforen. Herkenbaar voor uw eigen werksituatie. Deze verhalen brengen inspiratie, verbinding en nieuwe inzichten binnen teams, afdelingen of individuele medewerkers.